Najnovšie recenzie zo sekcie Závesné kreslá
Za tu cenu netreba ocakavat nejaku extra kvalitu, snad sa to do roka nerozpadne. Vyplet mohol mat trosku lepsie ukoncenia (volne odstrihnute droty su ostre) . Na nase sedenie na terase vsak dostacujuce
Kreslo je úžasne krásne, ľahko sa mi montovalo, výborne sa v ňom oddychuje.
- Veľké
- Lahka montáž
- Odkladacie miesto
- Da sa pekne schulit v ňom
- Vankúši
Clovek v nom rychlo zaspi
- Vyplet sa rozmotava, su to len nejake kabliky, viac by som to nekupila
Sportago Playa žltá/oranžová
Pridané: 16. augusta 2023
(naposledy upravené 16. augusta 2023)
Zakúpený v Sportago
- Úchyty na stranách nedržia svoje miesto ...treba ich pripevniť ďalšími snurami aby sa nespájali do bokov ...
- Všetko OK.
- Smika sa vankúš
- hojdačka kvalitná , spokojnosť
- jednoduchá montáž, kreslo súhlasí s popisom produktu, veľmi pekný doplnok na terasu
Kreslo sa nám páči, deti v ňom radi vysedávajú.
Blumfeldt Biarritz Individuelle, závesné hojdacie kreslo, vankúš na sedenie, 130 kg, tmavosivé GDW35-Biarritz-GR
Pridané: 24. júla 2023
(naposledy upravené 24. júla 2023)
Zakúpený v Electronic Star
Výrobok je pekny, až na to ze prišiel v inej farbe ako na obrázku. Keďže sa mi to nechcelo posielať späť, tak som si ho nechala. Ale upozorňujem na zavádzanie obrázkom.
V.
- Veľmi som sa tešila na to závesné kreslo, splnilo moje očakávanie, je krásne, kvalitné-dúfam, že aj dlho vydrží,pohodlný vankúš.Pomer cena-kvalita dobrá.
Je nádherné a kvalitné,ale nenašla som, či má aj nejakú záruku
Používané krátko, zatiaľ všetko v poriadku. Splnilo očakávania. Jedine čo mi vadí, šnúry na ktorých kreslo visí sa mi vidia tenké, myslím si, že sa ľahko prešúchajú. Objednala som si kvôli vankúšom, ktoré boli dodané spolu so závesným kreslom.
Rýchlosť dodania.
Reakcia značky DiVolio
ďakujeme za tento komentár!
S priateľským pozdravom,
Tím obchodu Hop-Sport.
Maximálne pohodlné kreslo, skutočne leňošiace, trefa do čierneho.
- Som spokojna
- Pekný dizajn
- Kvalitný materiál
- Akurát sa rozviazali uzlíky so strapcami
- Spokojnosť. .Splňa požiadavky..
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »